Geen hemel maar de eeuwige hel voor deze westerse jihad

die leeft en teert van de handel in vrouwen maar ook van het Terrorisme incl. foltering en uithongering, en levend begraven van tegenstanders en tenslotte beslag bezit met de wereldunieke superboetes op leegstand na ambtshalve adresafschrijving tuSsen disco, homos, hoeren van superpooiers.

WAAROM SCHEIDT U NIET VAN DIT MISBAKSEL BDW DAT VOOR ZIJN EN UW PROFIJT MENSEN LEVEND BEGRAAFT ALS EEN JIHAD.

 

wAAROM EIST U NIET DAT HIJ PUBLIEKE EXCUSES GEEFT VOOR DE TOTAAL OORLOG DER VERBANDE AARDE TEGEN DE LEEFBAARHEID IN ANTWERPEN INTRA MUROOS IN PLAATS VAN DEZE RODE OORLOG VERDER MET KRACHT DOOR TE ZETTEN DOOR ZELFS ZELF ALS EEN DJ TE STAAN BONKEN EN DREUNEN.

 

WAARON EIST U NIET DE STOPZETTNG VAN DE PERSOONLIJKE GERICHTE TOTAAL OORLOGEN TEGEN DISSIDENTE BEWONERS DIE DURVEN PROTESTEREN EN NIET WILLEN DEEL UITMAKEN VAN DE TOTAAL GENOCIDE.

 

DUS PUUR CRIMINEEL, EVEN MISDADIG ADMINISTRATIEF EN ZELFS SOCIAAL OFTE FOLTERING, GEEN INKOMEN DAN GEEN UITKERING, NAAST DE AFNAME ZONDER TERUGGAVE VAN PAPIEREN ZOALS id-KAART EN RIJBEWIJS - BEVEEL HEM DEZE TERUG TE GEVEN EN DE BEWEZEM BOTTE AMBSTHALVE ADRESAFSCHRIJVING  OFTE BURGERLIJKE DOODVERKLARING (OOK GEEN ZIEKENKAS MEER!) TE VERNIETIGEN.

 

wAAROM GEEFT U ZELF GEEN PUBLIEKE EXCUSES, WANT U PROFITEERT MEE VAN DIT TERRORSIME VAN UW JIHAD-MAN ?

Beveel het monster BDW +600 websites terug te geven !

Bedenk, de slachtoffers hebben niets te verliezen en hebben dus meer macht dan de machtsdollen.

U BEN TOCH NIET GELUKKIG MET KINDEREN VAN DIT MONSTER, OFWEL?