https://www.youtube.com/watch?v=IlOKUt7vDxs – STRONT-HOMO DRUGS-MAFFIA MUYTERS - in opbouw

 

230118

 

Herbert Verbeke

1 seconde geleden

 

 

Censuur in navolging van uw grote leider en broodheer BDW ivm 600+ verdwenen websites.

Misschien dat u nu uw publieke excuses wilt publiceren, ook het licht van de continuïteit van het bestuur,

 

en vooral zult overgaan tot de stopzetting van volgende terroristische aanslagen op mijn persoon:

 

1. de vernietiging van de bewezen botte ambtshalve adresafschrijving van mijn persoon op mijn woonst en eigendom;

2. de terugbezorging van mijn papieren zoals ID-kaart en rijbewijs, die afgenomen werden zonder teruggave;

3. de veroordeling van de schildering van een parkeervak pal voor de poort van mijn eigendom.

Ik wacht uw reactie en vooral deze hoogdringende acties af.

 

Minder weergeven

 

 

 

Beantwoorden

 

 

 

Reactie korpschef Muyters op geweld tegen politiemensen 935 weergaven

 

Politie Antwerpen

Gepubliceerd op 27 jun. 2017

ABONNEREN 392

Subscribe Subscribed Unsubscribe

 

Korpschef Serge Muyters reageert in een videoboodschap op het geweld waarmee zijn politiemensen de voorbije dagen worden geconfronteerd in bepaalde buurten in Borgerhout. Zijn standpunt is duidelijk: “Geweld tegen de politie is onaanvaardbaar.”

 

Lees meer:

https://www.politieantwerpen.be/news/

Categorie

Mensen & blogs

Licentie

Standaard YouTube-licentie

 

 

Minder WEERGEVEN

6 reacties

SORTEREN OP

Herbert Verbeke

Voeg een openbare reactie toe…

Herbert Verbeke

Herbert Verbeke 1 week geleden

 

 

http://www.gva.be/cnt/dmf20151102_01950528/trio-houdt-dertiger-vast-in-bank-en-steelt-zijn-geld http://www.gva.be/cnt/dmf20151112_01966383/man-31-met-geweld-overvallen-door-viertal-voor-40-euro http://www.gva.be/cnt/dmf20151228_02040044/jongeman-overvallen-op-de-brouwersvliet

http://www.gva.be/cnt/dmf20160207_02113998/man-krijgt-messteken-bij-overval

http://www.gva.be/cnt/dmf20161024_02537661/opnieuw-verdwijning-in-antwerpse-buurt-der-vermisten-een-raadsel http://www.gva.be/cnt/dmf20161025_02538883/wat-is-er-aan-de-hand-op-de-brouwersvliet-onze-klanten-zijn-bang http://www.gva.be/cnt/dmf20170220_02741089/33-jarige-antwerpenaar-al-vijf-maanden-spoorloos

http://www.gva.be/cnt/aid1502514/vader-vermiste-hodei-doet-emotionele-oproep

http://www.gva.be/cnt/aid1099181/koppel-incasseert-zware-slagen-van-verkeersagressors-op-falconplein

http://www.gva.be/cnt/aid1159385/twee-jaar-cel-voor-gewelddadige-straatoverval

http://www.gva.be/cnt/aid1160935/agenten-beschoten-in-schipperskwartier

http://www.gva.be/cnt/aid1162618/twee-verdachten-aangehouden-voor-aanval-op-agenten-in-schipperskwartier http://www.gva.be/cnt/aid1220036/slachtoffer-neemt-foto-s-van-overvaller

http://www.gva.be/cnt/aid1537983/man-43-in-levensgevaar-na-caferuzie

http://www.gva.be/cnt/aid1543165/twintiger-verdwenen-aan-brouwers

 

GEEN HALVE BEVOLKING MAAR EEN HELE – DUS EEN GENOCIDE EN ZONDER EXCUSES VAN DEZE N-VA SCHURK MAAR VERDER MET KRACHT EN ZONDER VERANDERING VERDER MET DE TOTAAL OORLOG DER VERBRANDE AARDE TEGEN DE LEEFBAARHEID MET SEKSINDUSTIE EN MISDADIG NACHTLEVEN INCL DRUGSMARKTEN VAN HOMO DISCO’S VAN SERGE MUYTERS, PLUS VERDER DOOR MET DE PERSOONLIJK GERICHTE TOTAAL OORLOG TEGEN LASTIGE BEWONERS DIE NIET ZO MAAR WILLEN VERDREVN WORDEN! Meer weergeven

 

Beantwoorden

 

Politie Antwerpen Politie Antwerpen 1 week geleden

 

Beste Herbert, we verwijderen jouw reactie omdat deze indruist tegen onze huisregels (respect voor mekaar en geen vernederende taal).

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 5 dagen geleden

 

Ik eis dat u zorgt voor de heruitgave van mijn reactie, en noem mij geen “beste” meer. Wat een bende schurken en hypocrieten, die in plaats van veiligheid en rust, de onrust en onveiligheid organiseren olv een zoveelste stront buitenburgemeester en nieuwste chef van een ploertige bende superpooiers en superracketeers. U hebt wel lef nog te durven spreken over respekt als u verantwoordelijk bent voor een genocide in Antwerpen intra muros om dan nog als echte supergangsters de criminele en wereldunieke superboetes op leegstand te durven eisen. U dient gewoon afgezet te worden en schadeloosstelling te betalen. Leve de I.S. die heel die zuipvuiligheid en seksdindustrie gewoon zou verbieden.

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Antwoorden verbergen Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

 

https://janvingerhoedts.wixsite.com/homos

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Voeg een openbaar antwoord toe… ANNULEREN

 

Beantwoorden

 

Politie Antwerpen Politie Antwerpen 1 week geleden

 

(bewerkt) Beste Herbert Verbeke, we verwijderden jouw reactie omdat deze indruist tegen onze huisregels (respect voor mekaar en geen vernederende taal).

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 5 dagen geleden

 

Mijnheer de stront-homo commissaris, stop met mij “beste” te noemen, u en uw maffia hebben mijn moeder vermoord en mijn leven vernietigd. Zelfs constructies van misdrijven hebt u georgansieerd om mij voor goed uit te schakelen zoals in een arrest duidelijk is gemaakt geworden. Bovendop hebt u mij bewezen botweg ambtshalve afgeschreven, dus burgerlijk doodverklaard, terwijl diezelfde zuipwijkagenten zoals Backx (die met de camionet zelfs op de middag strontzat opgehaald moest worden) ook mijn papieren afnamen zonder teruggave en een parkeervak lieten schilderen voor de toegangspoort, waarvan u persoonlijk op de hoogte werd gebracht. Dat zijn in feite uw criminele huisregels, dwz geen regels ten aanzien van de burgers wel totaal terreur, wier veiligheid dus tot op heden in gevaar wordt gebracht door een zoveelste stuk stront vreemde burgemeester die zelfs persoonlijk in de nacht als DJ staat te bonken en dreunen in uw homo drugsmarkten ofte disco’s om de volgende dag in zijn Kremlin de vermelde criminele superboetes op vermeende leegstand ernaast uit te vaardigen.

 

En waarover hebt u het met “uw huisregels” die ik zou overtreden hebben – graag uit uitleg. En verder eis ik daarnaast ook uitleg over uw vermeende “vernederende taal” - bewijzen aub, of krijg ik geen wederwoord of recht op verdediging. Dus censuur zondermeer waarvan ik mij afvraag of Youtube ermede akkoord gaat. Tenslotte eis ik uw publieke excuses van die van die superprofiteur BDW, niet voor het verlies van een halve bevolking maar voor de genocide in Antwerpen intra muros en de stopzetting met schadeloosstelling van de persoonlijk gerichte totaal oorlogen tegen mijn persoon, 40 jaar lang (!) puur crimineel, even misdadig administratief en zelfs sociaal, ofte foltering en totaal uitsluitingen, om te beginnen met de de vernietiging van de terroristische ambsthalve adres afschrijving, de teruggave van mijn papieren en de veroordeling van de schildering van een parkeervak voor de toegangspoort.

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Antwoorden verbergen Jos Peeters Jos Peeters 1 maand geleden

 

Deze gruwelike overheid m/z uniform of toga – hetis ene gruwelijke maffia die leeft en teert van de totaal verloedering en aftakeling tot in het criminele toe en dus ook hand in hand gaat met de criminelen. Het is allemaal hun enige en zeer profijtelijke bestaansreden, en wie zich daartegen verzet, wordt zwaar aangepakt door dez gruwelijke bendes boven wet en orde, tot en met door moordaanslagen achter het masker van een accident. En als een en ander mislukt dat worden gewoonweg de rollen omgedraaid, de dader wordt het slachtoffer en het slachtoffer de dader van een mondelinge bedreiging zodat men u levend kan begraven als gevaarlijk gestoorde! Wat een schurkenbende van deze schurkenstaat belgique. Wanneer uw excuses voor uw schildering van ene parkeervak voor de toegangspoort? Vergeten doen we niet en ook niet vergeven, smerig stuk vuil homostront! En voor wannneer de teruggave van ID papieren en rijbewijs die uw zuipmaffia afnam zonder teruggave?

Niet de I.S. zorgt voor onze onveiligheid maar wel de cruiminelen met of zonder uniform, en zelfs integendeel, de I.S. zal onmiddellijk een einde maken aan deze zuipcultuur en dit misdadig nachtleven voor goed verbieden zodat deze stad terug leefbaar wordt, desnoods met avondklok.

Hoe durft deze supermaffia onze natuurlijke fundamentele plicht op nachtrust vernietigen. Weg met deze superprofiteur Bart De Wever, chef van de ploertige bende superpooers en superrackteeers, een ex-minimalist, die ‘s nachts naar het stad trekt om als dj te gaan bonken en dreunen om de volgende dag vanuit zijn Kremlin de puur criminele en wereldunieke superboetes op leegstand uit te vaardigen op panden ernaast waar hij eerst de eigenaar/bewoner in het geheim zelfs ambtshalve heeft laten afschrijven (burgerlijk doodverklaard), dit alles voor beslag daarop voor de uitbreiding van criminele drugsmarkten van homo en andere disco’s en kroegenparken uit zijn misdadig nachtleven, waar hij ver vandaan resideert in een villa met zijn christelijk godsdolle moeder (districtsraadslid zonder telefoon en zonder email!) en ditto vrouw, en vooral met zijn 4 kinderen die ook leven van zijn superprofitariaat, het pooiers geld, de superboetes op leegstand en zelfs de leeflonen die hij afpakt van lastige burgers zonder inkomen, en die dus allen zondermeer medeplichtig zijn.

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

En in verband met de gevraagde publieke excuses en eerherstel, moet het duidelijk zijn, dat als deze niet gedaan worden tegen het einde van september 2017, dat er mag verondersteld worden dat deze gewoon geweigerd worden met alle gevolgen vandien, waaronder het feit dat men zich hiermede akkoord verklaart en men dus medeplichtig wordt.

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

Ondermeer in het kader van de continuïteit van het bestuur zou mevrouw Catherine De Bolle die sinds 1 maart 2012 Commissaris-generaal van de federale politie is, om te beginnen best eerst haar publike excuses aanbieden en publiek eerherstel verlenen aan het slachtoffer zoals hier beschreven, voordat ze een funktie aanneemt als directeur van Interpol. Neen Madame, niet de IS heeft ons leven veandert maar uw bende!

 

Beantwoorden

 

Walter Verstappen Walter Verstappen 4 maanden geleden

 

 

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170907_03058459

 

Verdachte opgepakt voor geweld tegen politie op Turnhoutsebaan: man riskeert tien jaar cel – Vandaag om 15:30 door SaRe Wat een criminele bende van zuipagenten en een gruwelijke supermaffia van een parket van deze belgisce schurkenstaat nu onder gezag van het N-VA profitariaat na de vorige rode supergangsters boven wet en orde. 10 JAAR ! Doet mij denken aan het lot van Torres en Norton in Douglasville GA. Voor wanneer LEVENSLANG VOOR DEZE SUPER TERRORISTEN OF WANNEER EEN BURGEROORLOG ZODAT WE ZE ALLEN TEGEN DE MUUR KUNNEN ZETTEN? Geen democratie maar een maffia organisatie van een helse bende DEMONCREATUREN ofte superterroristen wier bestaansreden niets anders is dan de verloedering en aftakeling, criminaliteit inbegrepen – hand in hand met de criminelen aan de toog of in een hoerenkort! Waarom zou - volgens Platteau - iemand zijn 4 kinderen niet mogen neerschieten wegens zijn totaal terrorisme als BDW wel mag dreigen met weigering van interviews omdat hij wat tegenwind krijgt in de hoernalistiek over een nieuw bewijs van politiek profitariaat, nu rood met geel na groen met blauw? 

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

 

https://janvingerhoedts.wixsite.com/homos

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

Brief van de zuipfabrikant HAACHT aan de dronkaards van politie maffia waaronder

de beruchte http://herbert-verbeke.info/descargasx/kwartieragent.jpg Backx :

 

http://herbert-verbeke.info/haacht

 

U LEEST TOCH GOED – deze zuipfabrikant vraagt niet alleen de hulp van een corrupte criminele politie in om een bewoner uit te schakelen en dit met crimineel en duidelijk zelf aangegeven gewelddadig en zelfs gewapend nachtkroeg tuig die hij heeft geinstalleerd in zijn zuipkroegen waar hij natuurlijk ver vandaan woont Dit is trouwens liberale kroeg maar aan de andere kant hebben de Konickx met de bollekes waarover zuipkrant GvA niet uitgepraat geraakt en waar de rood-groene club van de snorren is gevestigd – en van waaruit de kroegemaffia dag dagelijks anavallen uitvoerde tot bnnen in met vernieligen enz. Maar ook waarover u ook in arrest 873 van 20.05.88 het schokkend verhaal kan lezen van een criminele politie en een crimineel parket met Nico Snelders (later bevorderd ipv afgezet) die na een aanval tot binnenin de rollen omdraaien en van het slachtoffer de dader maken om dan een Carlo Troch die zijn verhaal kon doen over een schoolbel die hem stoorde, dit gemaakte slachtoffer als een gevaarlijk gestoorde te doen interneren.

Had het slachtofer dood geweest dan had Nico Snelders de perfecte moord begaan en dan was het slachtoffer voor eeuwig een gevaarlijk gestoorde geweest. Een man die hier ook een uitermate criminele rol speelde is de reeds genoemde Emile Rombouts uit Schilde! En al dat gespuis blijft nu nog steeds ongestrafd ! Enz.

Uiteindelijk en ook na een aanval van de monumentale Taliban van de criminele Francis Brenders en ditto Geert Bourgeois en een criminele architect Paul Leysen die ervoor zorgden dat een ingebracht definitief restauratie dossier botweg niet werd uitgevoerd maar wel weerom criminele superboetes op leegstand in alle geheim opgelegd werden, is de eigendom in beslag genomen en is daar nu een disco zoals in heel de Sint Aldegondiskaai van Rose Gronon waar  nu niemand meer woont na de horecaboom van Philp Heylen. Denk daarbij ook aan de Pieter Pot straat zoals trouwens in heel Antwerpen intra muros – een supermaffia van een overheid.

Hoe lang moeten we dit staatsterrorisme van deze smerige corrupte schurkenstaat nog ondergaan, waneer een burgeroorlog zodat we met dezelfde wapens dit gespuis met hun families, kinderen inbegrepen, met het grootste plezier uit hun villas zullen sleuren om ze terplaatse te berechten – 1000 ogen om 1 oog, 1000 tanden om 1 tand, is dat duidelijk supercriminelen.

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

een toemaatje –

https://www.youtube.com/watch?v=2mYHaXBrH40

 

En meteen nog eens herhalen dat ik bijna 40 jaar slachtoffer ben van niet alleen deze totaal oorlog der verbrande aarde tegen de leefbaarheid van een wijk die overgeleverd werd aan internatioanle en andere hoeren en kroegen maffia en een heel misdadig nachtleven rond een seksindustrie, maar ook van persoonlijk gerichte totaal oorlogen, PUUR CRIMINEEL in echte sovjetstijl met constructies van misdrijven door politie(kers!), parket en gerecht in pogingen mij te vermoorden of bij mislukking levend te laten begraven door georchestreerde criminalisering dwz omdraaïng van de rollen, dus als een gevaarlijk gestoorde met daarop een definitief spuitje om voor goed mijn mond te snoeren,

en even misdadig administratief, zoals de reeds vermelde burgerlijke doodverklaring dmv een bewezen botte ambtshalve adresafschrijving (dan geen ziekenkas meer maar wel de geheime criminele en wereldunieke superboetes op vermeende leegstand op papier!), de al even botte weigering van elke rechtshulp inclusief prodeoke zelfs voor leefloon of beroep tegen die afwijzing, dus geen rechtsstaat meer, de afname zonder teruggave van papieren zoals ID kaart en rijbewijs, enz. t/m de blokkering van de toegangspoort dmv schildering van een parkeervak pal ervoor,

en last but not least, de sociale terreur van de dikke Fons 1 tot de dikke Fons 2, dwz na vernietiging van de arbeid en dus geen inkomen, dan geen uitkering, dus een sociale guerilla zoals een voorzitter van het arbeidshof het in publiek noemde – bel hem op:

http://www.1207.be/pas-herman/happaertstraat/antwerpen/antwerpen/AU0W4H/detail_res

 

En indien u humanitaire hulp in het buitenland zoekt dan volgen er Europese aanhoudingsbevelen, de ene na de andere zonder beroep tegen een afwijzing maar steeds met andere truken en listen, terwijl websites terzake zondermeer onmiddellijk worden vernietigd zonder bevel van een rechtbank.

Tenslotte zijn er de hoernalistiek en de schijnopposities, allemaal Ons Ken Ons, die over dit alles moeten zwijgen op bevel zodat het allemaal niet bestaat maar waardoor ze natuurlijk medeplichtig zijn geworden. Dit alles in een zgn. Democratie en in zgn. Vredestijd . . . met zijn vuile oorlogen waarmede dit parasitair gespuis er wel in geslaagd is mijn moeder te vermoorden. De demoncreaturen hebben immers een massa verdragen ondertekend over mensenrechten voor vreemdelingen en criminelen, en daarmede kan deze maffia overheid boven wet en orde terroristische aanslagen plegen als een echte eigen westerse super I.S. tegen lastig eigen volk, straffeloos en ongestoord, hier en nu. Let op, hier gaat het niet over valse mondelinge verklaringen van gruwelijke beeedigde zuipers in uniform maar over een massa dossier, gerechtelijk, administratief en sociaal die dus niet meer ontkend kunnen worden door supergruwels zoals Bart De Wever.

http://janvingerhoedts.wixsite.com/bedriegerdjbdwx1010

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

aan . . . tom.de.gent@telenet.be, cm@nspv.be, bart.dewever@n-va.be, federal.contactcenter@police.belgium.eu, kabinet.jambon@ibz.fgov.be

http://www.gva.be/cnt/dmf20170903_03050533/politievakbond-reageert-met-afgrijzen-op-incident-turnhoutsebaan

En hoe gaat u dan hierop reageren, of is dat voor jullie allemaal normaal en dat de burger liefst niets meer te maken wil hebben met politie en gerecht van deze schurkenstaat? Een hele bevolking - een halve voor de gruwel BDW zonder excuse ! - wordt verdreven en zijn ministers van binnenlandse zaken reageren niets eens - zomin als die dwerg gouverneur van Antwerpen in haar nieuw superpaleis.

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

 

https://youtu.be/x9tEMY9gf8Y

 

Frankenstein monster en horror – samen met zijn knecht Jambon

 

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/09/03/jambon-zevende-dag/ - zijn vazal en knecht chef belgische repressie

 

TWEE GRUWELIJKE VERTEGENWOORDIGERS VAN DE BELGISCHE SCHURKENSTAAT.

 

Soms moet je de waarheid ook durven zeggen, al is het misschien niet zo politiek correct om dat te doen.

 

JA DAT DOE IK NU HIER !

 

Daarna is er altijd wel iemand die zegt: er is niets gebeurd.

 

Politiemensen zijn beëdigde ambtenaren, als daar een verslag gemaakt wordt, is dat onder ede en dan is dat heel veel waard.

 

Deze horror en superdiamantair uit Brasschaat heeft wel lef – zijn eed is totaal niets waard behalve om straffeloos en ongestoord meineed te plegen, vervalsingen te maken, misdrijven te construeren enz. Ens.

 

“WE HEBBEN HEM” stond op een papiertje op een politie bureel, om in een zoveelste pogingen (toen met behulp van een Duitse dronkaard) een bewoner opnieuw te pogen pakken met een zoveelste constructie,maar weeron zonder sukses dankzij een sluitend alibi van het aleenstaand slachtoffer - zonder dewelke hij zo zou hangen zonder bewijs van onschuld, terwijl ook keer op keer de valse klachten niet worden vervolgd door ene crimineel parket.

 

MAAR ARRIVIST JAMBON LUISTERT NAAR ZIJN LEENHEER en KOMT ZELF UIT HET CHIEKE, RUSTIGE EN VEILIGE Sparrenlaan 25 Brasschaat vanwaar men zoals BDW en zoveel ander krapuul, afzakt om te hoeren en te boeren in Antwerpen intra muros samen het zijn geuniformeerde criminele maffia, zoals ook deze baas van Transwolrd in 's Gravenwezel en zijn bediende, een beruchte hooligan op Spildoren 10 Schilde die zelfs met brandbommetje mijn huis in brand stak (waarna ik een proces wegens ontbreken van een afgerukt huisnummer!) - maar die op maps.google zijn villa wel liet onzichtbaar maken voor zijn privacy, en ga zomaar door . . . !

 

Een video heeft geen waarde, wel de verklaringen van 2 beeedigde en geuniformeerde dronkaards en hoerenlopers, die elkaar kunnen indekken.

 

Zo kennen we ook de holocaust – bewijs van het tegendeel telt niet en wordt zelfs zwaar vervolgd, en hoe meer erover wordt gesproken hoe echter het wordt zoals ook aanhoudende valse en gemakkelijke beschuldigingen inzake mondelinge bedreigingen, niettegenstaande alles.

 

Hij – een andere ex-minimalist – is nu de chef van een echt en schokkend crimineel belgische repressie apparaat – naar de hel met die superdiamantair – en met hem zijn zoon en kleinzoon enz. - want ook hij is terrorist met ondermeer botte afname papieren zonder teruggave en met botte ambtshalve adresafschrijving, 2 in de reeks van schokkende acties en folteringen om lastige burgers ook administratief burgerlijk dood te verklaren en volledig uit te sluiten.

 

Zij gaan over lijken maar wij worden eerst ontwapend en overgeleverd aan de hordes criminelen m/z uniform. We moeten respect hebben voor criminelen m/z uniform of toga. Niet aanraken en niet bedreigen aub, en zeker niet doden want ze zijn nodig voor het profitariaat van ettelijke hordes in de industrie van de criminaliteit.

 

De burger moet ook het bewijs leveren van de onschuld zelfs bij een duidelijke valse klacht van een stuk politiek superprofitariaat, zonder enige bewijs of getuige en zonder burgerljke partijstelling, inzake een 1-malige MONDELINGE bedreiging midden in de dag in een drukke straat en dan wordt bovenop mbv van een joodse superadvocaat gezorgd dat een reeds veroordeelde rechter zorgt dat er geen beroep kan gesteld worden tegen een eerste veroordeling in afwezigheid (opgesloten!) - dwz executie zonder 1 ogenblik tegensprekelijk debat, hier en nu.

 

Diezelfde aanklager "schrijft" naast  regerechte vuiligheid daarna ook een boekje over die tijd maar geen letter wordt gesproken over dat vermeend jarenlang stalken en bedreiging inclusief doodsbedreigingen – van een wakkere burger

 

http://herbert-verbeke.info/LEONA.jpg – die nog klacht durft neer te leggen tegen een crimineel bestuur.

 

40 JAAR TOTAAL OORLOG, PUUR CRIMINEEL, EVEN MISDADIG ADMINISTRATIEF EN ZELFS SOCIAAL EXCLUSIEF DOOR MAFFIA OVERHDEN BOVEN WET EN ORDE – EEN BENDE SUPERGANGSTERS.

 

WIE VERSCHIET NOG DAT BOMMEN WORDEN GEGOOID? Ja, graag de burgeroorlog, en dan met gelijke wapens die men ons nu heeft afgenomen, want criminelen moeten overleven.

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

Een bloemlezing uit een VERLEIDELIJK stukje Antwerpen !

http://www.gva.be/cnt/dmf20160207_02113998/man-krijgt-messteken-bij-overval

http://www.gva.be/cnt/dmf20151228_02040044/jongeman-overvallen-op-de-brouwersvliet

http://www.gva.be/cnt/dmf20151112_01966383/man-31-met-geweld-overvallen-door-viertal-voor-40-euro http://www.gva.be/cnt/dmf20151102_01950528/trio-houdt-dertiger-vast-in-bank-en-steelt-zijn-geld http://www.gva.be/cnt/dmf20150803_01802340/opgepakte-overvallers-blijken-ook-inbrekers

http://www.gva.be/cnt/dmf20140902_01246172/laatste-verdachte-zaak-hodei-vrij-op-borg website http://www.gva.be/cnt/dmf20141031_01352779/drie-mannen-stelen-bmw-onderdeel-voor-eigen-beschadigde-wagen http://www.gva.be/cnt/aid1555440/zussen-steven-zoveel-vragen-en-we-krijgen-maar-geen-antwoord

http://www.gva.be/cnt/aid1537983/man-43-in-levensgevaar-na-caferuzie

http://www.gva.be/cnt/aid1159385/twee-jaar-cel-voor-gewelddadige-straatoverval

http://www.gva.be/cnt/aid1099181/koppel-incasseert-zware-slagen-van-verkeersagressors-op-falconplein

http://www.gva.be/cnt/aid1544879/wat-is-er-aan-de-hand-met-de-brouwersvliet

http://www.gva.be/cnt/aid1066890/mas-hindernis-voor-andersvaliden

 

die rotmas voor nog meer hordes hoeren en kroegenlopers, de zuipcultuur van GvA en dan nog durven spreken over de criminele en wereldunieke superboetes op . . . leegstand!

En als afsluiter

http://www.gva.be/cnt/dmf20160316_02187348/agenten-vormden-roversbende-die-illegalen-keihard-aanpakte http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20131213_00886933 – Cafébaas en klant berecht voor raid op politie

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

We kennen een Urbanus die uitgenodigd werd op een N-VA partijfeest met al zijn leden.

 

Maar wat hoorde we van hem lang geleden, namelijk dat de politie zich beledigd voelt als men in hun ogen durft te kijken, en zelfs bedreigd als ge uw mond durft te openen.En hij heeft daarvoor nooit een proces gekregen in verband met smaad en eerroof!

 

Hier de klootzakken in uniform aan het werk in hun zuipstad -

 

 

http://www.gva.be/cnt/dmf20160316_02187348/agenten-vormden-roversbende-die-illegalen-keihard-aanpakte

https://www.youtube.com/watch?v=EoRF2JGnSBM maar ook elders https://www.youtube.com/watch?v=Ko0dqAE99FY -vrouw en kinderen

 

En wat leest men in de krant -

 

de volgende semi rethorische vraag of de burger nu schrik moet hebben om bij politie klacht neer te leggen.

 

Dat was toen het eerste arrest viel inzake de vuiligheid van de Sinksenfoor, dus rond 1990.

 

En, gruwelijke smeerlappen en profitariaat De Wever en Muyters, lees dat arrest dat zonder gevolg bleef – de vuiligheid Sinksenfoor bleef om de kroegen te vullen – niettegenstaande de zware beschuldigingen die in het arrest vermeld staan.

 

 

http://herbert-verbeke.info/perennius/geus/eilandje/sinksen/sinksen1.htm

 

Dus ook hier wachten we nog steeds op publieke excuses en al de rest in het licht van de continuïteit van het bestuur.

 

Of op wat wacht u in feite?

 

Tot het ogenblik dat u de lastige bewoner vast hebt om hem levend te begraven met een spuitje daarop? Of op wat?

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

Let op, onze overheid zorgt voor onveiligheid, verloedering en aftakeling want dat is allemaal de enige bestaansreden van dit profitariaat dat heel hun leven belastingen betaalt met andermans belastingen. Daarom wil men ook de criminele en tegennatuurlijke multicul, en dat niet alleen voor de op volle toeren draaiende industrie van de criminaliteit voor het profijt van ettelijke hordes met of zonder toga of uniform.

En de bende van de nieuwe vlaamse arivisten brengen daarin dus totaal geen verandering in, integendeel als u ziet hoe hun superprofiteur, de rode totaal oorlog der verbrande aarde sinds einde WO2 door echte vreemde bezetters in Antwerpen intra muros verder met kracht doorzet.

Deze partij dient gewoon uitgeschakeld te worden, samen met dat stuk jodengatlikker, in 1 klap zoals hij ook websites laat vernietigen in 1 klap zonder enig bevel van een rechtbank.

De N-VA met zijn Frankenstein gedrocht (nu met de bretellen!) is de zwarte bladzijde van de Vlaamse Beweging. Zelfs spuugt hij voor zijn joodse bazen op het graf van zijn grootvader, die volgens hem aan het Oostfront de vermeende gaskamers zou hebben uitgevonden en getekend om ze na zijn terugkeer in Auschwitz te hebben gebouwd en bediend.

En pas op, het Vals Blok is geen haar beter, want ook de publiciteitsjongen http://herbert-verbeke.info/tom en zijn na-oorlogse bende jongeren hebben de vreemdelingen nodig voor hun belang en durven zelfs Karel Dillen en Vlaamse strijders tegen het communisme te becritiseren. Kroegenloper Flup uit Ekeren geeft geen ontslag na de klap en kan rustig met belastingsgeld reisjes naar neonazis, racisten enz worldwide maken. De vriend van Le Pen zoals BDW, protesteert ook niet tegen Michel die hem een fan een serial killer noemt – hoewel hij tegen Dillen stemde voor de holocaustwet. Graag het Echt Vlaams Blok met 22 punten-programma of no beter de I.S. – jannvingerhoedts.wixsite.com/afschaf

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

  

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

Brief van de zuipfabrikant HAACHT aan de dronkaards van politie maffia waaronder de beruchte http://herbert-verbeke.info/descargasx/kwartieragent.jpg Backx : http://herbert-verbeke.info/haacht

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

DE PUBLIEKE EXCUSES, OF IS DE VERANDERING ENKEL DIE VAN HET SUPER PROFITARIAAT EN DE AANSTELLING VAN EEN HOMO COMMISSARIS ?

 

HET PUBLIEK EERHERSTEL ONDERMEER MET EEN STRAATNAAM OP HET GETROFFEN ADRES EN EEN PLAKKAAT OP DE BETREFFENDE HUIS,

 

PLUS SCHADELOOSSTELLINGEN MATERIEEL EN MOREEL, MAAR OOK EEN MONUMENT VOOR DE SLACHTOFFERS VAN DE GENOCIDE ANTWERPEN INTRA MUROS,

 

EN TERUGGAVE VAN ID-KAART EN RIJBEWIJS MAAR OOK DE VERNIETIGING VAN DE BEWEZEN BOTTE AMBTSHALVE ADRES AFSCHRIJVING,

 

EN DE STOPZETTING VAN DE SOCIALE GEURILLA, NU MAAR OOK RETROACTIEF MET % EN %OP%,

 

DE VERWIJDERING VAN HET PARKEERVAK VOOR HET PAND MET PUBLIEKE ECUSES EN SCHADELOOSSTELLING, MOREEL EN MATERIEEL,

 

DE TERUGGAVE VAN DE (GEKLASSEERDE) EIGENDOM MET DE TERUGBETALING VAN DE CRIMINELE EN WERELDUNIEKE SUPERBOETES OP VERMEENDE LEEGSTAND (IN DEZE CRIMINELE WIJK!) EN MET SLUITING VAN NACHTLEVEN BINNEN DE STRAAL VAN 5000M, EN SCHADELOOSSTELLINGEN,

 

DE STOPZETTING VAN DE OPEENVOLGENDE CRIMINELE EUROPESE AANHOUDINGSBEVELEN, EN

 

DE TERUGGAVE VAN DE VERDWENEN WEBSITES OP INTERNET OF BETALING VAN 600X2000€ + % EN %OP%

ENZ.

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Herbert Verbeke Herbert Verbeke 4 maanden geleden

 

Dit is geen politie die zorgt voor veiligheid maar een puur criminele bende geuniformeerde hoeren en kroegenlopers, nu olv een stront homo commssaris die een eigen disco of drugsmarkt beheert.

Al wie zich tegen deze supermaffia boven wet en orde durft te verzetten, krijgt de totaal oorlog over zich.

En niet alleen brutaal met sociale guerrilla’s, maar ook puur crimineel met constructies van misdrijven in echte sovjetstijl door politie(kers!), parket en gerecht om u levend te laten begraven met daarop een spuitje om definitief uw mond te snoeren, als moordpogingen mislukken.

Zelfs administratief wordt dit politie terrorisme gepleegd door de geuniformeerde supergangsters, zoals ondermeer uw burgerlijke doodverklaring dmv een botte ambtshalve adres afschrijving (”leegstand”), de afname zonder teruggave van uw papieren zoals ID kaart en rijbewijs, tot en met zelfs de blokkering van de toegangspoort (”leegstand”) dmv schildering van een parkeervak op bevel van deze supercriminele stront homo commissaris Serge Muyters.

Tenslotte de foltering (vonnis) of sociale guerrilla (Arbeidshof), geen inkomen (na vernietiging van de arbeid) dan geen uitkering, van de dikke Fons 1 tot de dikke Fons 2 zonder verandering, dus ook geen publieke excuses, zelfs niet na ettelijke veroordelingen, laat staan schadeloostellingen met % en %op%.

Heel Antwerpen intra muros werd overgelevrd niet alleen aan een vuile middenstand (zonder superboetes op leegstand erboven) maar ook aan een criminele horeca met een hels nachtleven rond seksindustries met bijhorende internationale vrouwenhandel. Geen verlies van een ½ bevolking in de 20ste eeuw maar wel een totaal genocide vanaf einde wo2 tot op huidige dag onder het regime van een superprofiteur Bart De Wever, een ex-minimalist e huidig pooper op de jaarlijkse holocaust party, een zoveelste superprofiteur en schurk van de schurkenstaat http://belgiumbe.info en vooral de zoveelste buitenburgemeester van de hoofdstad van het crimineel Europa, die zelfs persoonlijn naar tstad trekt vanuit zijn villa om als DJ te gaan bonken en dreunen in de disco tussen zijn stront homo’s en hoeren, om dan de volgende dag vanuit zijn kremlin de criminele superboetes op vermeende leegstand uit te vaardigen op de panden naast de disco voor beslag daarop ter uitbreiding van die homo vuiligheid.

 

Niet de I.S. zorgt voor onze onveiligheid, integendeel zij zorgen voor de onmiddellijk opruiming van heel dit nachtleven en zuipcultuur. Een hele en meest bevolkte wijk werd zo bewust en planmatig overgeleverd aan de internationale joodse en andere hoeren en kroegenmaffia met de totale vernietiging als gevolg, zoals de pastoor het hier verklaart

 

– https://janvingerhoedts.wixsite.com/oudemans

 

en dat kon natuurlijk enkel gebeuren met de medewerking van een corrupte zuipende en hoerenlopende maffia in uniform die nu nog steeds op deze criminele wijze daar optreedt met periodieke moorden als gevolg, zo brutaal dat de zuipfabrikanten zelfs per brief (!) een oproep doen aan deze strontpolitie om de internationale maffia te helpen de laatste bewoners te helpen likwideren zoals een arrest 873 duidelijk maakt inclusief de criminele medewerking van parket en gerecht zoals de beruchte Nico Snelders en Eva Lelliard. En van bloedrechter gesproken, hoord Platteau en lees Goossens, waarin u vooral mijnheer de superjoof Fredman kunt leren kennen, de rode superadvocaat van de SP-A en dus Maya Detiege die zelfs niet komt naar de inquistie maar die deze superjood laat proberen processen te stoppen op basis van vormfout zoals ten voordele van de baronie Van Velthoven (die nu zich bezighoudt met fraude!) maar ook en zelfs om een aangeklaagde de rechtstoegang te verhinderen!

 

Het is trouwens dit repressie apparaat (de beruchte Roger Van Camp van Super Club!) van deze schurkenstaat die de zegen heeft gegeven voor de uitbouw van deze vrouwenhandel, terwijl de carrousels met de camionnet van de maffia politie op kop bewijzen dat men deskundig niet optradt om de ramen te doen afdekken. Het gaat hier over de hoofdstda van het crimineel Europa, een maffia stad volgens Humo.

 

Deze totaal oorlog der verbrande aarde werd duidelijk georganiseerd met het ook op de uitbouw van de luxe flatjes der sociale woningbouw ondermeer voor de dochters van Smet en dit op de puinen van deze totaal oorlog der verbrande aarde tegen de leefbaarheid, en voor de lofthouses, waar het dan plots allemaal plots wel netjes wordt, zonder middenstand, zonder verkeer, zonder hoeren en kroegen enz. De Pieter Pot straat werd zoals de Sint Aldegondiskaai helemaal overgelevrd aan het nachtleven - een kroegbaas is trouwens N-VA districtsraadslid.

 

Ook op de Schelde kaaien werd plots en tot grote verwondering van groene Gelsolf het zwaar verkeer zondermeer verboden als de rijken aankwamen, maar hij stemde wel in voor een partkeerterrein voor camions op de Sint Aldegondiskaai om te lossen en laden bij de hoeren en kroegen  door Oosterse vrachtwagegn chauffeurs.

Zie trouwens ook de Sinksenfoor hoewel er al in 1990 een arrest was, die pas 20 jaar later voor de rijken weg moest - klootzak foorganger BDW betaalde nog 40.000€ belastingsgeld om een jaar langer te blijven.

terwijl pas bij het MAS gestopt werd met een smerige super criminele sluipweg voor camions voor hordes kroegen en hoernlopers van buiten de stad, hoewel veel vroeger al de stopzetting van dit staatsterrorisme geeist werd.

Deze klachten werden dan bestempeld als bedreigingen en door rode stinkendrijke sovjets baronie Detiège uit Kalmthout, Duinzichtlei 3, - zeer ver van hun hoeren en kroegen – waaronder een superarriviste en super viese vuile criminele leugenaarster en arriviste Maya, gebruikt om een bewoner te vernietigen. Lees haar wedervaren waarin nergens sprake is van een  vermeende stalker en lees ook nog haar andere smeerlapperij van deze volksvertegenwoordigster.

 

Minder weergeven

 

Beantwoorden

 

Alle 7 antwoorden bekijken Mr Man Mr Man 5 maanden geleden

 

De Antwerpse politie moet betalen voor morele en fysieke schade!

 

Beantwoorden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now