We hebben een aantal punten zoals mobiliteit, onderwijs, veiligheid enzovoort. Op al die vlakken willen wij het echt anders dan de afgelopen zes jaar. Als de formateur dan zoveel water bij de wijn doet, dat hij onze programmapunten naar voren schuift en zegt dat kunnen wij ook, dan staan wij daar voor open”, zei Beels bij VTM Nieuws.

OVER DE AFGELOPEN 60 JAAR SPREEKT DEZE PASSANTE NATUURLIJK NIET, WANT DAN WAS HET EEN ANDER ROOD BEWIND DAN DAT VAN DE PASSANT SUPERPROFITEUR BDW - en is het profitariaat niet iets typisch dat u overal vindt bij dat crimineel politiek ras?

Timmerman spreekt wel over de ontvolking maar zijn boekje gaat natuurlijk meer over vastgoed, dus niet zoveel over het HOE en de GEVOLGEN van zijn zogenaamde "onvolking", dat in feite een genocide is, dus een verdrijving van een hele bevolking uit het enige echte Antwerpen intra muros, en niet een halve ontvolkig waarover stunt en showman, superprofiteur en andere passant, bartdewever.info in GvA staat te wauwelen zonder excuses en weerom zonder enige reactie over het hoe en de gevolgen van de Gazet van de Linkeroever die al in de jaren 70 UIT DE STAD wegtrok.

Dus niets over de planmatig georganiseerde totaal oorlog der verbrande aarde tegen de leefbaarheid tot in het criminele toe door de supermaffia boven wet en orde van zovele buitenburgemeesters sinds einde wereldoorlog 2, en natuurlijk nog minder over de persoonlijk gerichte totaal oorlogen tegen lastige burgers die niet zomaar verdreven willen worden, en die het slachtoffer worden van totaal uitsluiting enniet alleen van puur crimineel staats en stads terroisme, in echte soviet stijl met constructies van misdrijven als moordpogingen mislukken, en met administratieve totaal oorlogen maar ook met sociale guerrilla's ofte foltering, dwz na vernietiging van de arbeid, gewoonweg geen aalmoes om te pogen te overleven, dat alles mmv een hoernalisiek die erover moeten zwijgen op bevel.

UNIA-BE.SITE                                                                                                        ----->>>>>

DE 6 JAREN VAN PASSANTE Jingle Bells

EEN ANDERE NAAM VOOR DELWAIDE-DOK ? IK BEGRIJP DIE MINIMALIST BART DE WEVER NIET.
MAAR ALS HET TOCH MOET DAN STEL IK VOOR LUMUMBA-DOK OF NOG BETER VERBEKE-DOK.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now